fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Діти – майбутнє України
19.06.2016

Що є найціннішим скарбом у світі?

Золото, діаманти, сапфіри?

Ні!

Найціннішим скарбом людства і кожної країни зокрема є діти. Саме вони в своїх руках тримають ключі від нашого майбутнього. Кожна дитина – чистий струмок і щоб він залишався таким, його потрібно постійно підживлювати джерелами любові, ніжності, добра. Але, на жаль, сьогодення українських дітей є зовсім нерадісним: війна, соціальна та економічна незахищеність призвели до того, що діти досить швидко пізнають недосконалість світу, втрачають своє дитинство.

Тому ми, дорослі, повинні захистити їх – нашу надію та майбутнє. 1 червня – Всесвітній день захисту дітей.

Міжнародний день захисту дітей (англ. «International Day for Protection of Children») — святкується щорічно 1 червня. Заснований він у листопаді 1949 році в Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше Міжнародний день захисту дітей відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед них: конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.

Наш навчальний заклад, який завжди стоїть на сторожі гуманності, добра та майбутнього, не міг залишитися осторонь цього свята.

2 червня громадська молодіжно – патріотична організація «Майбутнє України» взяла участь в організації захоплюючого заходу.

Студенти груп 1 ОП – 21, 1 ДМ -89, 1АМ – 100, 1ЗВ-20 підготували різні види розваг та майстер – класи. Родзинкою заходу став феєричний виступ колективу «Сrezy boys».

Дітвора, яка приймала участь у конкурсах, отримала заряд позитивних емоцій спілкуючись зі студентами.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю.

Адже, саме для цього всі ми живемо та працюємо.