fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
День знань
5.09.2016

31 серпня, коли літо зустрічається з осінню, усі стрілочки Велетня – дороговказу біля Барського коледжу транспорту та будівництва були спрямовані на святково відчинені двері навчального закладу.

.

Адже в цей день у нас свято! Свято Знань, цікавих Знайомств і нових Змін у житті. Особливо для тих, хто вперше переступив поріг БКТБ НТУ, першокурсників та їх батьків!

Урочисте знайомство з дружньою коледжанською родиною розпочалося в актовій залі . Почесними гостями свята були:начальник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексеєв Ігор Миколайович, отець Роман, директор центру міжнародних зв’язків та діяльності Вінницького національного аграрного університету Ковальова Катерина Сергіївна.

Йосип Кібітлевський, директор БКТБ НТУ, щиро подякував мудрим батькам за вибір навчального закладу! А першокурсникам - за правильний крок у майбутню професію!

Ключ до знань Галина Крамар, заступник директора з навчальної роботи, символічно передала юнаку, який на вступних іспитах показав найкращий результат. Знайомтесь - Григорчук Микола, випускник Мигалівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Віримо, цей юнак на теренах освітянської ниви ще не раз прославить наш навчальний заклад!

Зміни у житті першокурсників розпочинаються із особливого моменту - Посвяти у студенти! Адже відтепер вони вже не школярі, а студенти.

Клятву першокурсника надано право зачитати студентові, який з найвищим балом пройшов на спеціальність «Автомобільний транспорт», Говійку Максимові.

Сподіваємося, що наші першокурсники стануть гідною зміною випускників, які з усією відповідальністю передали їм найцінніший скарб навчального закладу - прапори України та коледжу!

Головним атрибутом кожного студента є не щоденник, а залікова книжка.

Тож право отримати цей «документ знань студента» довірено людям, які упродовж чотирьох років навчання стануть для першокурсників батьками. Знайомтесь – керівники навчальних груп.

Урочистості добігають свого логічного завершення. Попереду дорога до знань у світлих, красивих, затишних аудиторіях, де викладачі якісно навчатимуть майбутніх професіоналів своєї справи.

Бажаємо вам, шановні першокурсники, аби знання були корисними, знайомства – цінними, а зміни у житті – перспективними!

Нехай щастить!!!