fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Вибори студради БКТБ НТУ – 2016/2017
4.12.2016

Вибори голови студентської ради – знаменна подія в коледжі. Все, як під час справжніх виборів: реклама, пропаганда, агітація, дебати, перетягування голосів, лобіювання інтересів, скринька для голосування і, звісно, справжня підтримка «своїх» виборців, тобто друзів.

.

Вибирають голову студентської ради на рік. Охочих на посаду цьогоріч було троє, хоча до завершення виборчого марафону дійшло двоє студентів:Жуков Віталій (група 2АМ – 102) та Приймак Богдан (група 3ОП – 23).

Згідно порядку денного заслухали звіт роботи студентської ради 2015- 2016 н.р. (звітувала Майстер Віка, студентка групи 4ЗВ -18).

Голова студентської профспілки Михайлов Олександр Миколайович подякував за плідну працю команді попереднього скликання та побажав кандидатам вдалих перегонів!

Далі кандидати презентували свою програму та членів команди. Регламент виступів – до 10 хвилин.

На виборах були присутні представники кожної групи коледжу. Делегати пройшли реєстрацію на початку виборів та отримали бюлетені. Голосуванням було обрано тимчасову виборчу, контрольно-ревізійну та рахункову комісії. Вибори голови студентської ради проводились таємним голосуванням.

Більшістю голосів перемогу отримав Приймак Богдан, студент групи 3 ОП - 23.

Директор коледжу Йосип Кібітлевський привітав новообраного голову студентської ради.

Зауважив, що роботу потрібно розпочинати якісними знаннями та креативними ідеями. Акцентував увагу на здоровому способі життя студентства та патріотичній спрямованості роботи.

Щиро вітаємо Приймака Богдана та новообраних представників студентської ради коледжу!

Бажаємо енергії, запалу, драйву, успіхів в реалізації задуманого !

А ми, в свою чергу, обіцяємо пильно відстежувати роботу студради та інформувати вас про успіхи нового складу студентського керівництва Барського коледжу транспорту та будівництва.