fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Будь НЕзалежним
24.05.2017

Наркоманія в наш час досягла масштабів епідемії. Її поширення йде набагато швидше, ніж вживаються заходи по боротьбі з нею. Тому найбільш важливими на сьогоднішній день можна вважати проведення профілактичних заходів із молоддю, оскільки саме підлітки є категорією населення, найбільш схильних до чужого (часом негативного) впливу.

Тому з метою профілактики ризикованої поведінки в студентському середовищі у Барському коледжі транспорту та будівництва в актовій залі відбулася зустріч із провідним інспектором управління протидії наркозлочинності ГУНП у Вінницькій області Грамою Андрієм Анатолійовичем та головним спеціалістом Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області Олійник Тетяною Миколаївною.

Під час бесіди студенти ознайомились з причинами, які зумовлюють вживання наркотичних засобів, шкідливим впливом на організм людини, наслідками вживання наркотичних речовин та кримінальною й адміністративною відповідальністю за скоєння наркозлочинів.

Директор коледжу Йосип Кібітлевський подякував за змістовну лекцію і висловив впевненість у тому, що знання про наслідки вживання наркотичних речовин стануть ефективним поштовхом для формування здорової поведінки й відмови від наркотиків.

Адже здібності людини повинні працювати на її процвітання та добробут, а не на здобуття дози білої смерті !