fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Національний дебатний турнір із політичних реформ
17.05.2018

11 – 12 травня у Києві відбувся дводенний національний дебатний турнір із політичних реформ.

Надзвичайно приємно констатувати той факт, що Барський район представляла молодіжна організація « Молодь України», зокрема я, активний учасник молодіжної організації, студент Барського коледжу транспорту та будівництва Жуков Віталій та голова молодіжної організації, викладач БКТБ НТУ Олександр Школьнік.

Мета заходу – залучити молодь до дискусії про політичні реформи в Україні, навчити добирати аргументи та налагодити діалог із владою.

Тема дебатів: «Нормативно – правові документи», «Політика», «Хабарництво та корупція».

Такий досвід я отримав вперше. Враження від студентських дебатів лише позитивні. В черговий раз переконався, що світ барвистий : І біле не завжди біле, а чорне – чорне…

Приємно усвідомлювати, що дебати стали для мене не тільки цікавим конкурсом, а й засобом самовираження, самоствердження, самореалізації.

Певний, що уміння ефективно спілкуватися – один із найголовніших чинників успіху побудувати кар'єру, завести надійних друзів, влаштувати своє особисте життя, не бути байдужим до майбутнього України.

Гарна мотивація, чи не так?

Як на мене, то традиція дебатів має бути започаткована в кожному навчальному закладі міста з регулярними фінальними загальноміськими, районними, обласними змаганнями.

Адже чим більше нас, молодих людей, буде зацікавлено в політичних процесах не лише всеукраїнських, але й в межах міста – тим більше шансів отримати нових політиків, незаплямованих хворобою корупції та брехні та активних громадян міста, країни.

Щира вдячність учасникам, організаторам, гостям даного заходу. Сподіваюсь, ще зустрінемося!

Навчайтеся, долучайтеся, пізнавайте нове, будуйте свою країну мрій!

Жуков Віталій, студент групи АМ – 101 БКТБ НТУ.