fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Практика з набуття робітничої професії в ТОВ "Автомагістраль-Південь"
11.06.2018

Вже другий рік поспіль студенти третього курсу спеціальності 5.05050204 «Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання» практику з набуття робітничої професії проходили в ТОВ «Автомагістраль - Південь». Як і минулого року, нас очікували об’єкти Львівщини: Щирець – Жвирка – Ходовичі – Волинь – Н-15 – М-06.

Згідно договору організація забезпечила студентів належними умовами проживання та добовими коштами на харчування. Протягом практики студенти набули нових знань та навиків з ремонту та обслуговування сучасної техніки фірм «Hamm», «Сat», «Titan», «Wirtgen», «Ford», «Astra». Вчились працювати у колективі, спостерігали та безпосередньо брали участь у будівництві автомобільних доріг.

«Практика пройшла дуже швидко. Навіть не хотілося їхати додому. Працював з технікою фірм «Hamm», «Titan». Швидко влився у колектив. Проживав у готелі. Хочу й надалі працювати у ТОВ «Автомагістраль - Південь», - це думка Миколи Палагнюка.

«Залишилось дуже багато емоцій. Дружній колектив, цікава робота. Практику проходив у слюсарному відділі, виконуючи ТО та ремонт машин. Набув багато нових навиків та знань», - із захопленням розповідає Роман Мєдвєдєв.

«А я практику проходив на АБЗ №2 (село Ходовичі). Займався ремонтом вантажного автомобіля «Astra», виконував ТО навантажувача CASE. Також працював на даному навантажувачі, виконуючи підгортання відвалу щебеню та його завантаження в бункери. В майбутньому мрію працювати в даній організації оператором навантажувача», - із захопленням вигукує Дмитро Попик.

«Моя практика проходила у Волинській області, поблизу міста Володимир-Волинський. Були деякі проблеми із проживанням, але через декілька днів вони зникли. Мене з одногрупником закріпили за фрезою «Wirtgen W - 200». Відразу познайомилися зі своєю бригадою. Сказати відверто – було дуже класно! Ставлення до нас було дуже гарне. Ми багато чого навчились, навіть керувалии цією машиною. Дякуючи практиці, я багато що зрозумів. По-перше, це дуже великий досвід, по-друге, - робота не з легких. Та найважливіше – цікаво!», - емоційно ділиться враженнями Євген Хоменко.