fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Соціальні мережі: за і проти
19.02.2019

«Я не відчуваю страху перед комп’ютерами,
я жахаюсь їх відсутності.»

Айзек Азімов

Ми живемо у такий цікавий час, коли прогрес втручається у повсякдення та змінює ритм і стиль життя. Виховну бесіду на тему «Соціальні мережі: за і проти», яка відбулася 12.02.2019 року в читальній залі коледжу, організували викладачі Прохоров Олександр Вікторович та Загорулько Людмила Леонідівна.

Безумовно, соціальні мережі з кожним днем стають усе популярнішими серед підлітків. Нині майже у більшості присутніх є мобільні телефони, планшети, ноутбуки чи комп’ютери, які підключені до Інтернету. І це дуже добре, це є надпотужний ресурс, що значно полегшує нам життя, відкриває необмежені можливості для пошуку технічної інформації, для саморозвитку та самореалізації, для спілкування, обміну думками і навіть для дистанційного навчання.

Сьогодні в соціальних мережах проводять час особливо активна молодь, а також діти та літні люди. Та, на жаль, не все так однозначно. Іноді дехто з постійних користувачів «гаджетів» втрачає міру, і у них виникає Інтернет-залежність, а дехто дуже довіряє не завжди правдивій інформації.

Олександр Вікторович повідомив присутнім наслідки дослідження ступеня залежності молоді від віртуальних друзів, хибної інформації, віртуального життя.

Про позитивний та негативний вплив соціальних мереж, а також про правила поведінки при використанні мобілок розповіли студенти Натміладзе Георгій, Ватаманюк Ярослав, Тягун Владислав.

Людмила Леонідівна підвела підсумки та звернула увагу студентів на необхідну поміркованість та обережність при спілкуванні у соціальних мережах, про радість живого спілкування.

Тема зацікавила всіх присутніх, які зробили для себе необхідні висновки.