fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Екскурсія на підприємство «ПАТ Барський машинобудівний завод»
14.06.2019

4 червня 2019 року група студентів разом з викладачами Семчук О.Л., Казаковим М.А. відвідали підприємство «ПАТ Барський машинобудівний завод».

Екскурсія залишила незабутні враження. Студенти зацікавлено спостерігали, як і де на виробництві створюють та використовують креслення, виготовляють і обробляють за ними деталі. Бачили практичне застосування тих знань, які вони отримали на заняттях у коледжі.

«Народження» будь-якого виробу починається в конструкторському відділі з розробки конструкторської документації. Для цього на ПАТ «Барський машинобудівний завод» використовують сучасні комп’ютерні технології.

Наш викладач та конструктор Барського машинобудівного заводу Вавшко С.М. продемонстрував студентам процес створення та виготовлення конструкторської документації та провів цікаву екскурсію виробництвом.

Під час екскурсії заводом студенти побачили різні види обробки матеріалів та складальних операцій.

Особливу зацікавленість викликала установка лазерного різання металів, за допомогою якої виконують складні і високоточні операції різання листового металу, а отримані деталі використовують для виготовлення опалювальних котлів.

Екскурсія збагатила студентів знаннями про виробництво, людей праці, сучасні технології та техніку виробництва.