fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Міжнародний тренінг Академия Elring
4.11.2019

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Young Car Mechanic 2019» та прийняття участі у Міжнародному турі, який проходив у м.Варшава (Польща), дозволив отримати не лише цінні призи для навчального закладу, але і неоціненний досвід. Тому що учасники відвідали завод і музей Mercedes-Benz, пройшли технічний тренінг у німецькій компанії Elring в м.Штутгарт.

Технічну інформацію і отримані протягом даного тренінгу знання опрацьовано зі студентами-випускниками спеціалізації "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів".

Перед виходом студентів на технологічну практику технічний тренінг «Академія Elring» закінчено. Студенти отримали сертифікати Міжнародного зразка, які знадобляться їм для подальшого працевлаштування, а також знання, що відповідають найсучаснішому європейському рівню.

Однак на цьому співпраця з гігантом автомобільної промисловості Elring не закінчується. В недалекому майбутньому наш коледж чекають онлайн вебінари. Їх для студентів будуть проводити міжнародні тренери компанії. Ми чекаємо їх з нетерпінням.