fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Довкілля – наш простір
20.11.2019

Майбутнє екології значно залежить від кожного, і чим швидше людина почне робити ”маленькі кроки“ у допомозі природі, тим більше шансів буде створити для людства гідне довкілля.

Людина і суспільство повинні докорінно змінити своє ставлення до природи та її ресурсів. З цією метою, викладач Геодезії Дяченко О.Ф. спільно з бібліотекарем Сверенюк Р.П., 18 листопада провели виховну годину на тему «Довкілля – наш простір». Проведення заходу має мету – допомогти змінити своє ставлення до природи. Без виховання екологічного світогляду вирішити екологічну проблему неможливо.

Основи екологічної культури, екологічна свідомість повинні бути закладені ще в дитинстві і виховуватися на протязі усього життя. З основними питаннями охорони природи присутніх на заході ознайомили студенти: Коваль Дарія (гр. ЗВ - 22), Кравчук Марина (гр. ЗВ - 24), Рудик Інга (гр. ЗВ - 24), Безсмертна Каріна (гр. ЗВ - 22), Крикун Яна (гр. ЗВ - 22), Щебетюк Ілона (гр. ЗВ - 21), які також представили відеоматеріали з даної теми.

Важливу роль у популяризації екологічних знань відіграє виставкова робота бібліотеки.

На часі жити за іншими правилами – екологічними, усвідомлюючи, що людина – це лише частка Природи й Космосу, із законами і силами яких вона мусить рахуватися. Не владарювати з нею, бути не «царем природи», а її необхідним елементом. Здатним узгоджено функціонувати в складній, відлагодженій системі.