fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Конференція на тему "Екологічні проблеми довкілля"
24.11.2019

18 листопада викладачі Бучковська Н.О., Язвенюк Н.С. та Черній В.В. розпочали Тиждень комісії природничо-математичних дисциплін конференцією на тему: «Екологічні проблеми довкілля».

.

На ній студенти 2 курсу представили свої екологічні проекти. Мета проведення заходу – показати: настав час серйозного переосмислення людством свого ставлення до природи.

Людина – це частина природи, але найбільш небезпечні для нашої планети катастрофи й забруднення навколишнього середовища пов'язані саме з нею, так вважають

студенти групи 2АМ-108 Сідім’янцев Олександр і Василенко Роман, а студенти групи 2ДМ-95 Лємешев Максим та Ткачук Станіслав

увагу присутніх акцентували на масштабах поширення різноманітних забруднень і довели, що ці екологічні проблеми потребують негайного вирішення.

Студенти групи 2ДБ-153 Люлік Максим та Боцян Ірина вважають, що надзвичайно важливою є проблема переробки побутових відходів.

Особливості утилізації пластикового сміття дослідили

студенти групи 2ДБ-153 Бедрак Костянтин і Боцян Іван.

Вплив відпрацьованих батарейок на навколишнє середовище з’ясували

студенти групи 2ОП-27 Синявський Євген та Зелінський Владислав.

Студенти групи 2АМ-107 Кучерук Анатолій та Снятовський Петро розповіли про різке погіршення якості води рік, озер, що не могло не відобразитись на стані навколишнього середовища та на здоров’ї людей.

Неприлюк Віктор (група 2ДМ-96) довів, що вже і на території України дедалі відчутнішими стають негативні наслідки недбалого ставлення до природи.

На думку Кокизи Олесі (група 2ЗВ-23)

спільними зусиллями мешканців міста наша річка Рів поступово перетворюється на смердючу калюжу в оточенні брудних вулиць.

Французький географ Елізе Реклю дуже влучно сказав: "Людина створює навколишнє середовище по своєму образу і подобі". Тобто, ми маємо те навколишнє середовище, яке заслужили. Але ще не пізно всім нам долучитися до покращення екологічної ситуації.