fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Комплексний тренажер з української мови і літератури
11.01.2020

Підготовка до ЗНО відбувається у кожному навчальному закладі по-своєму: у когось студенти навчаються самостійно, в інших - відвідують курси, або ж займаються з репетитором, чи вчаться на онлайн-ресурсах. А в нашому коледжі – підхід системний. «Комплексний тренажер з української мови і літератури» поєднує компактний виклад теоретичного матеріалу з великим обсягом практичних завдань. Важливу роль у підготовці до ЗНО відіграє "робоча" атмосфера групи. У цьому переконалися колеги, відвідавши відкриті пари з української літератури у групі 2ДБ-152 та української мови у групі 1ОП-28.

З метою узагальнення вивченого матеріалу, викладач-методист Людмила Леонідівна Загорулько для висвітлення теми «Поезія- це завжди неповторність» провела нестандартне заняття – літературна вітальня. Обрана викладачем форма акцентувала увагу на розвитку та формуванні ключових компетентностей: самостійності, комунікативних навичок, здатності реагувати мовними засобами на спектр соціальних і культурних явищ.

Викладач першої категорії Грисюк Галина Іванівна, розкриваючи тему «Словорозрізнювальний наголос. Форморозрізнювальний наголос. Діалектичний наголос», у групі 1ОП-28, обрала традиційний вид заняття: формування практичних умінь та навичок. Викладач продемонструвала, що до активної роботи можливо залучити усіх студентів групи, використавши групову форму роботи, змішане навчання, практичні завдання з індивідуальними, Інтернет-вправи тощо.

На глибоке переконання викладачів-філологів ітегроване вивчення української мови та літератури – це цілеспрямований шлях до якісних знань. Отже, маємо надію, що спільна кропітка праця викладачів і студентів матиме успіх.