fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
З Днем працівників освіти!
2.10.2020

Шановні колеги, ветерани педагогічної праці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Ваша наполеглива, сумлінна, творча, натхненна праця є надзвичайно важливою, тому що вона збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю, добром. Від вашого професіоналізму, вміння засівати в юних душах зерна любові до рідної землі, які проростають відродженням національної свідомості, залежить, без сумніву, майбутнє України.

Щира подяка вам за постійну самовіддачу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість, креативність і високий професіоналізм.

Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті.

Висловлюю сердечні слова глибокої шани і вдячності ветеранам педагогічної праці, які щедро дарували свої знання та вміння студентській молоді.

Від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

З повагою – Йосип КІБІТЛЕВСЬКИЙ,

директор Барського фахового коледжу транспорту та будівництва

Національного транспортного університету