fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Студенти БФКТБ НТУ вже два роки успішно проходять тренінг «Академія Elring»
23.11.2020

Два роки поспіль студенти ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» стають учасниками тренінгу «Академія Elring», який організовує німецька компанія ElringKlinger AG.

Її міжнародними технічними тренерами, до речі, була спеціально записана для студентської молоді нашого навчального закладу презентація зазначеного тренінгу, яку можна переглянути за посиланням https://youtu.be/Aj2UCS8J5JQ

Захід зацікавив юних здобувачів освіти, мотивував до більш глибшого вивчення тих чи інших тем. Під керівництвом викладача коледжу Олександра Вольтріха студенти успішно проходять тренінг.

Цього навчального року, зокрема, технічну інформацію і отримані протягом зазначеного заходу знання опрацьовано зі студентами-випускниками освітньо-професійної програми "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів".

Перед виходом студентів на технологічну практику технічний тренінг «Академія Elring» закінчено. Юнаки отримали сертифікати міжнародного зразка, які знадобляться їм для подальшого працевлаштування, а також знання, що відповідають найсучаснішому європейському рівню.

Довідково:

ElringKlinger AG - німецька компанія з виробництва автомобільних запчастин. Будучи світовим партнером з розробки і постачальником оригінального обладнання для головок циліндрів і спеціальних прокладок, пластикових корпусних модулів, захисних компонентів для двигуна, трансмісії, вихлопних систем і днища кузова, технологій очищення вихлопних газів, а також компонентів акумуляторних батарей і паливних елементів, ElringKlinger надає свою продукцію майже всім світовим виробникам автомобілів і двигунів.