fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Обласне методичне об’єднання викладачів іноземних мов
20.11.2015

18.11.15 на базі Барського коледжу транспорту та будівництва НТУ відбулося обласне методичне об’єднання викладачів іноземних мов, а саме семінар-практикум педмайстерності з використанням фрагментів занять з іноземної мови та іноземної мови за професійним спрямуванням.

Тема семінару: «Застосування сучасних педагогічних технологій та інноваційних методик як засобів активізації пізнавальної діяльності у процесі вивчення іноземної мови». В роботі семінару взяли участь 32 викладача із 25 навчальних закладів області.

Свою роботу учасники семінару розпочали із ознайомлення з нашим навчальним закладом. Цікаву та змістовну екскурсію для них провела заступник директора з навчальної роботи Крамар Г.В.

В роботі семінару - практикуму взяли участь, виступивши з доповідями та продемонструвавши відеофрагменти занять: викладач Барського коледжу транспорту та будівництва НТУ – Загорулько Л.Л.; виклад Чернятинського коледжу ВНАУ – БілоусВ.І.; викладач Вінницького транспортного коледжу – Білоус М. В.; викладач Вінницького кооперативного інституту – Потєєва А.М.

Під час обговорення роботи семінару викладачами – колегами з різних навчальних закладів області було відзначено творчий стиль роботи та ефективне використання інноваційних методик, заснованих на особистісно-орієнтованому навчанні, викладача БКТБ НТУ Загорулько Л.Л. Було вирішено вивчати її досвід на обласному рівні протягом 2015-2016 н.р.

Така форма форма роботи обласного методичного об’єднання як семінар-практикум з використанням відео фрагментів занять була схвалена методистом базового навчального закладу к.п.н. Моторною Л.В. та головою обласного метод.об’єднання викладачів іноземних мов Осьмірко Г.В.

Учасники обласного методоб’єднання поверталися до своїх навчальних закладів, збагаченні передовим досвідом колег та з гарними враженнями про наш коледж.