fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Алло, ми шукаємо таланти
30.11.2015

Навчання у коледжі - не лише вивчення необхідної теорії та реалізація знань на практиці, а й нагода знайти спосіб розкриття власного творчого потенціалу. Саме тому для віднайдення справжніх талантів 23 листопада в актовій залі коледжу відбувся конкурс художньої самодіяльності «Алло, ми шукаємо таланти - 2015», на якому театральну майстерність, милозвучний спів, вміння та артистизм демонстрували студенти нового набору.

Учасники концерту дарували хвилини емоційної насолоди глядачам виконанням української пісні, декламуванням глибокої за змістом патріотичної лірики, дивували грою на класичній гітарі, вражали глядачів бальними, естрадно-спортивними танцями, веселили українським гумором.

Публіка сприймала виступи позитивно, підтримувала кожного учасника, адже всі студенти виступали достойно і талановито. Сюрпризом для всіх присутніх був виступ випускниці коледжу Шалавінської Катерини.

На завершення журі відзначило виступи учасників грамотами і солодкими призами.

Словом, перший курс довів, що дійсно багатий талантами і має повне право носити почесне звання студента Барського коледжу транспорту та будівництва НТУ.