fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Весняні майстер – класи БКТБ НТУ
16.05.2018

«Дух традицій та креатив новацій» - це педагогічне кредо об’єднало відкриті заняття викладачів Іванишена К.В., Халупчака Є.С., Мацькова В.А., Семчук О.Л., Дяченко О.Ф., Грисюк Г.І., Лучинської А.В.

Перехід від «передачі знань» до «навчання пошуку та реалізації знань на практиці» вдало застосував Іванишен К.В., розкриваючи тему «Правовий режим земель житлової та громадської забудови»

Гостею заняття Павлюк Лідією Степанівною, заступником директора департаменту Вінницької ДАБІ, яка провела міні практикум зі студентами, високо було оцінено їх рівень вмінь і навичок.


Вдало дебютував молодий викладач дисципліни «Вишукування і проектування автомобільних доріг і аеродромів» Халупчак Є.С.

Тема заняття «Облаштування автомобільних доріг» об’єднала у співпраці всіх студентів групи 3ДБ-149.

Мацьков В.А. на занятті з предмета «Іноземна мова» порушив разом зі студентами групи 2ОР-3 актуальні питання сучасної зовнішньої політики України, розглядаючи тему «Історія державотворення України. Зовнішня політика». Володимир Анатолійович вдало заохочував прагнення студентів знаходити свої способи прийняття рішень.


На занятті з предмета «Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка» студенти групи 2ДМ-92 показали вміння і навички читання та деталювання складальних креслень, наполегливість в оволодінні знаннями.

Присутні на занятті колеги відзначили, що Оксана Леонідівна Семчук провела заняття на високому професійно-методичному рівні.


Ознайомитись з глобальними супутниковими системами ГЛОНАСС і NAVSTAR, будовою сучасних електронних геодезичних приладів, долучитись до розв’язування нестандартних прикладних завдань та зануритись в професійну геодезію через розкриття теми «Глобальні супутникові системи» мали нагоду колеги, які відвідали відкриту пару О.Ф. Дяченко в групі 3ЗВ-20.

Оксані Федорівні через атмосферу зацікавленості , взаємонавчання вдалося об’єднати «хочу» і «можу» студентів.

Дякуємо колегам за майстер-класи!