fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Умілими руками викладачів та студентів БФКТБ НТУ виготовлено унікальний макет дизельного двигуна від компанії JCB Dieselmax 672
4.02.2021

На YouTube-каналі коледжу (https://www.youtube.com/cha.../UCJ60-jP7ZAxsV4sKqgIbKHw/feed) розміщено відео-презентацію чергової практичної роботи дипломного проєкту - унікального макета дизельного двигуна від компанії JCB Dieselmax 672, виготовленого вмілими руками викладачів та студентів Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ.

Макет та виконані на ньому розрізи окремих елементів дають змогу досконало вивчити будову двигуна та глибше зрозуміти принцип його роботи. Використання такої оригінальної технічної наочності забезпечує більш якісний рівень засвоєння знань з відповідної тематики.

Реалізація цієї креативної ідеї стала можливою завдяки творчому та відповідальному підходу до справи, майстерності та високому професіоналізму викладача Сергія Паля та його не менш умілих і талановитих однодумців-колег Віталія Пампушка, Андрія Гуменного, а також здібних і працьовитих студентів.

Над сценарієм, режисурою, монтажем відео-презентації натхненно і надзвичайно творчо працювали не один день завідувач автомобільно-механічного відділення, кандидат технічних наук Віталій Щербатюк, викладачі Наталя Сурма і Олександр Михайлов, студент Вадим Вишковський. Презентацію чудово провели студенти Роман Плех та Максим Лемешов.

Директор коледжу Йосип Кібітлевський щиро подякував усім причетним до втілення в життя цього проєкту, який став, образно кажучи, ще однією подоланою вершиною на шляху фахового вдосконалення викладачів та якісного опанування студентами БФКТБ НТУ азів майбутньої професії!