fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​В «Автомагістралі-Південь» розпочинають свій трудовий шлях випускники БФКТБ НТУ різних спеціальностей
18.02.2021

У провідній дорожньо-будівельній компанії «Автомагістраль-Південь» мають можливість працевлаштуватися не лише студенти БФКТБ НТУ, які навчалися за освітньою програмою «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів». Знаходять роботу до душі й випускники інших спеціальностей.

Так, минулого року 8 студентів з груп ОП (Організація перевезень і управління на автотранспорті) та ОР (Організація та регулювання дорожнього руху) працевлаштувалися по закінченні коледжу в «Автомагістралі-Південь». Хоча ще під час переддипломної практики вони вже знали, де будуть розпочинати свій трудовий шлях.

Одна з них – Наталя Маніта (група ОП-25) завітала 17 лютого до своєї Альма-матер, щоб поділитися з викладачами та студентською молоддю своїми враженнями від роботи в цій потужній успішній компанії.

Спілкуючись зокрема зі студентами групи 4ОП-26, дівчина докладно розповіла про свої трудові будні. Працює вона диспетчером на сучасному асфальтобетонному заводі у м.Новомосковськ Дніпропетровської області. Робота дуже відповідальна, дотична до багатьох напрямів сфери дорожнього будівництва. Тож Наталі довелося вивчити ще низку питань, аби належним чином виконувати покладені на неї обов’язки. Крім того, вона є студенткою-заочницею Вінницького національного технічного університету.

Наталя, відповідаючи на запитання четвертокурсників, наголосила, що всі ті знання, які отримала під час навчання в коледжі, використовує у своїй роботі. Сучасний фахівець повинен бути обізнаним у багатьох питаннях, щоб грамотно і ефективно розв’язувати поставлені перед ним завдання.

Дівчина задоволена своєю роботою, яка гідно оплачується і дає упевненість у майбутньому. А її щира розповідь про свій професійний старт в компанії «Автомагістраль-Південь» надзвичайно зацікавила студентів випускної групи 4ОП-26.

Більше світлин – на сторінці коледжу в соціальній мережі «Фейсбук».