fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
У коледжі долучилися до вшанування величі Лесі Українки перформансом «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…»
25.02.2021

25 лютого виповнилося 150 років від Дня народження Лесі Українки.

Бог дарував їй могутній талант - запалювати словом серця людей. Тверда, як кришталь, і подібна до зір - вона жила в ім’я служіння Вітчизні і зоріла всім тим, кому потрібен був дороговказ у майбутнє!

Вся ти — трепет, вогонь, ідея,

Вся ти — вірна, єдина струна…

Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ долучився до знаменної події – вшанування величі Лариси Косач перформансом «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…» (https://www.facebook.com/bfktbntu.edu/videos/181058040146974).

Учасниками перформансу були студенти групи 1ФОП – 29: Ольга Гончарук, Олена Захарчук, Катерина Клибус, Юля Горбатюк, Демид Бучко, Костянтин Степанюк, а також Богдан Чернецький, Оля Мірниця, Юлія Юрчишена, Ілона Костюк (група 2ДБ – 153); Софія Сердюк і Яна Кобилянська (група 1ФОР – 7).

Автор ідеї та керівник перформансу - викладач Наталя Сурма, відеозйомка та монтаж - Вадим Вишнівський (група 3АМ – 108).

Детальніше про захід, приурочений 150-ій річниці від Дня народження Лесі Українки, буде на нашому Youtube каналі (https://www.youtube.com/channel/UCJ60-jP7ZAxsV4sKqgIbKHw).