fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Студенти коледжу - майбутні автомеханіки успішно пройшли міжнародний тренінг Technical Know How
23.03.2021

Пандемія коронавірусу внесла суттєві корективи у всі сфери життєдіяльності, зокрема і в освітній процес. Але це не стоїть на заваді успішному здобуттю студентами Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ сучасних знань найвищого рівня. У цьому, передусім, заслуга педагогічного колективу коледжу на чолі з директором Йосипом Кібітлевським. Адже і при дистанційному навчанні здійснюється творчий, інноваційний підхід до проведення занять. Використовуються й інші форми організації навчальної та практичної діяльності студентів, спрямовані на міцне засвоєння та застосування здобутих ними знань.

Так, викладач спецдисциплін БФКТБ НТУ Олександр Вольтріх активно залучає студентську молодь до участі у різноманітних тренінгах, курсах. Нещодавно під його керівництвом четвертокурсники освітньо-професійної підготовки «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» успішно пройшли всі етапи Technical Know How – міжнародного тренінгу компанії NGK.

Дистанційна сертифікаціязазначеної компанії стосувалася низки тем: свічки запалювання та розжарювання; λ-зонд (кисневий датчик); дроти високої напруги, котушка запалювання, датчик об'ємної витрати повітря (MAF).

Після закінчення тренінгу майбутні автомеханіки отримали сертифікати міжнародного зразка.Вонистануть для них своєрідним бонусом при подальшому працевлаштуванні, адже підвищуватимуть конкурентоспроможність випускників Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ на ринку праці. Тим паче, що це сертифікати від NGK Spark Plug Co., Ltd - однієї з провідних світових компаній-постачальників в автомобільній промисловості, заснованої в 1936 році. Представництва NGK Spark Plug, яка базується в Нагої (Японія), є на всіх континентах.

Більше світлин - на сторінці коледжу у соціальній мережі Фейсбук