fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Співпраця між «Тойота-Україна» та БФКТБ НТУ відкриває нові перспективи
6.10.2021

Високим визнанням Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ, як одного з кращих технічних закладів фахової передвищої освіти України, стало, зокрема, налагодження партнерських зв'язків з підприємством з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна».

Так, 5 жовтня до коледжу завітала представницька делегація підприємства на чолі з генеральним директором «Тойота-Україна» Юкічі Маруяма.

Гості з Києва мали можливість побувати на конкурсі професійної майстерності «Автопрофі-2021», який відбувався того дня у БФКТБ, та привітати учасників заходу.

Очільник коледжу Йосип Кібітлевський провів для делегації «Тойота-Україна» ознайомчу екскурсію навчальним закладом. Вони були приємно вражені побаченим. Належно облаштовані навчальні кабінети, оригінальні макети та розрізи сучасних агрегатів, студентська станція технічного обслуговування, де японською написали вітання. А студенти розповідали про практику в СТО не лише рідною мовою, а й англійською!

Про досягнення викладачів та студентської молоді йшлося й у змістовній відеопрезентації БФКТБ НТУ, з якою виступив директор навчального закладу Йосип Кібітлевський.

У свою чергу, генеральний менеджер департаменту «Клієнт перш за все» Ігор Ксендзюк розповів про історію компанії «Тойота» та основні напрями її діяльності. Також докладно ознайомив з проєктом, який планується реалізувати спільно з Барським фаховим коледжем транспорту та будівництва НТУ.

Що ж передбачає співпраця між «Тойота-Україна» та нашим навчальним закладом?

Як було зазначено під час зустрічі, підприємство є офіційним імпортером тадистриб’ютором автомобілів Toyota і Lexus на території України, здійснює оптовий продаж та організацію сервісного та гарантійного обслуговування автомобілів зазначеної марки через мережу своїх уповноважених дилерів. З метою забезпечення належної якості надання сервісних послуг проводить підготовку фахівців дилерської мережі шляхом презентацій.

Зацікавлена компанія і в професійно-практичній підготовці студентської молоді, залученні її до бізнес-атмосфери. Маючи високий рівень організації праці, досвід та відповідні можливості, підприємство «Тойота-Україна» готове забезпечити вдосконалення студентами набутих знань і практичних навичок для успішного досягнення ними встановленого рівня кваліфікації з відповідної професії.

Отож у рамках співпраці студенти коледжу матимуть можливість вже з 18 жовтня по 19 листопада цього року пройти виробничу практику на навчально-виробничих ділянках підприємства в Києві, ознайомитися з передовими технологіями та інноваціями в автомобільній галузі. Викладачі також стануть учасниками проєкту. Перспективи – надзвичайно цікаві.

Директор Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ Йосип Кібітлевський і генеральний директор «Тойота-Україна» Юкічі Маруяма, підписавши Договір про співпрацю на три роки, висловили сподівання, що започатковане партнерство буде взаємовигідним і успішним.

Більше світлин – на сторінці коледжу в соціальній мережі «Фейсбук».