fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​«Тойота-Україна» та БФКТБ НТУ: проєкт з вражаючими перспективами розпочався!
19.10.2021

Підписання на початку цьогорічного жовтня Договору про співпрацю між підприємством з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» та ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» відкрило для наших студентів вражаючі перспективи.

Дізнатися першими прпо унікальні можливості такого партнерства випало кращим майбутнім автомобільним механікам – четвертокурсникам Роману Василенку, Дмитру Свірідову, Андрію Синиці, Дмитру Собку.

Разом зі своїм наставником Олександром Вольтріхом та ровесниками з молодіжного навчального центру ім. Св. Івана Боско (м.Львів) вони стали учасниками цікавого проєкту, який стартував у навчальному центрі «Тойота-Україна» в Києві 18 жовтня і триватиме місяць.

Вітання від генерального директора «Тойота-Україна» Юкічі Маруяма, презентація компанії генеральним менеджером департаменту «Клієнт перш за все» Ігорем Ксендзюком, екскурсія навчальним центром. Яскравих вражень від почутого і побаченого командою БФКТБ було чимало. І це лише за один день!

Попереду ж – цілий місяць тренінгів, практики на навчально-виробничих ділянках підприємства. За цей час «Тойота-Україна» забезпечить студентам не лише проживання, харчування, спецодяг, а й виплачуватиме індивідуальні стипендії (!).

Що й казати, наші хлопці мають супермотивацію до якнайуспішнішого опанування новітніми технологіями в автомобільній галузі.

Побажаймо їм удачі! Впевнені - не підведуть і ще раз доведуть, що студенти БФКТБ НТУ багато знають і вміють!

Їхня команда неодноразово брала участь у різноманітних міжнародних конкурсах, показуючи високий рівень знань у галузі автомеханіки.

Таку грунтовну підготовку студенти мають завдяки творчому, енергійному і цілеспрямованому викладачеві, до речі, випускнику нашого навчального закладу Олександру Вольтріху.

Велика заслуга в наданні молоді якісної і сучасної освіти - директора Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ Йосипа Кібітлевського, талановитого керівника і новатора-викладача. Він особистим прикладом спрямовує колектив на постійний творчий пошук і самовдосконалення, відкриває нові горизонти успішного поступу БФКТБ.

Співпраця з підприємством з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» - вагоме підтвердження тому.

Світлини - на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.