fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Якісна освіта крізь призму сучасного виробництва
2.11.2021

Для педагогічного колективу Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ однією з головних складових якісної освіти є її зв'язок із вимогами та запитами сьогодення. Лише тоді можна підготувати конкурентоздатних, затребуваних на ринку праці фахівців. Тож завдяки наполегливій роботі директора навчального закладу Йосипа Кібітлевського налагоджені тісні партнерські зв'язки з багатьма компаніями, підприємствами дорожньо-будівельної і транспортної галузей.

Зокрема, з потужною та успішною компанією «Автомагістраль-Південь», де не лише студенти коледжу проходять виробничу практику, а й викладачі мають можливість ознайомитися з новітніми технологіями.

Наскільки такий формат співпраці впливає на якість освітнього процесу, показало відкрите заняття з дисципліни «Машини для земляних робіт» викладача спецдисциплін Вадима Войтенка в групі 4ДМ-96, проведене в перший день листопада.

Тема «Автогрейдери» зацікавила студентів-четвертокурсників, яким пощастило вже попрацювати в якості практикантів у зазначеній компанії. Тим паче, що лекція викладача була тісно пов'язана із сучасними тенденціями в дорожньо-будівельній галузі - Вадим Войтенко також нещодавно повернувся зі стажування в «Автомагістралі-Південь».

Використання під час заняття інтерактивного методу співнавчання та інших педагогічних прийомів, тематичних відеофільмів, роликів, кінематичних схем, макетів машин сприяло досягненню навчальної мети.

Колеги високо оцінили професійно-педагогічний рівень Вадима Войтенка, зазначивши, що він продемонстрував справжній майстер-клас.

Світлини можна переглянути на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.