fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Зустріч студентів із представниками компанії «Winner Automotive» м.Київ
10.12.2015

Працевлаштування молодих фахівців є одним із найбільш актуальних питань у нашому суспільстві. Добре розуміючи дану проблему, директор коледжу Йосип Кібітлевський спрямовує навчально-виховний процес закладу на те, щоб дати студентам не лише якісні знання, а й впевненість у завтрашньому дні. Сформувати такого техніка – механіка, який буде конкурентоспроможним на ринку праці.

Тому з метою сприяння працевлаштуванню 07 грудня 2015 року в Барському коледжі транспорту та будівництва НТУ відбулась зустріч студентів із представниками компанії «Winner Automotive» м.Київ, а саме, з директором Олександром Смирновим, заступником директора з питань післяпродажного обслуговування Андрієм Філіпенею, менеджером з персоналу Юлією Авдєєвою та менеджером із маркетингових комунікацій Наталією Доільніциною.

До уваги! Компанія «Winner Automotive» є офійним дилером автомобілів марок Land Rover, Volvo, Ford, Jaguar і Porsche.

Компанія є однією з найбільш динамічних за темпами розвитку, про що свідчить зростаюча кількість клієнтів, більшість із яких стають постійними. Весь процес співробітництва з клієнтом оснований на єдиному принципі: «Клієнт – наш Бос».

«Віннер Автомотів» пропагує новий підхід до автомобільного бізнесу. Репутація, відповідальність, відкритість, лідерство – це корпоративні цінності компанії.

Під час зустрічі з студентами в залі панувала весела, дружня атмосфера.

Олександр Смирнов та Андрій Філіпеня в невимушеній манері поділилися з майбутніми випускниками секретами успіху та закликали до співпраці.

Командою «Віннер Автомотів» було проведено вікторину на знання сучасного стану розвитку автомобілів Land Rover, Volvo, Ford, Jaguar і Porsche. Наші студенти гідно прийняли виклик та порадували представників компанії своїми знаннями та ерудицією.

На завершення зустрічі студенти мали змогу оглянути новий сучасний автомобіль Volvo ХС90 (2016 року випуску).

Під час екскурсії навчальними кабінетами коледжу представники компанії були приємно вражені рівнем, сучасністю та досконалістю матеріально-технічної бази.

Підсумовуючи, можна сказати, що зустріч пройшла змістовно, кожна сторона отримала цінну інформацію та незабутні хвилини спілкування.

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Віримо, що саме такий формат зустрічей запалить студентів краще навчатись аби їх кар’єрний старт був таким же успішним!

Молодій, креативній, дружній, комунікабельній, відкритій команді «Winner Automotive» дякуємо та бажаємо лідерських позицій у сфері автомобільного бізнесу!!!