fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Четвертокурсник БФКТБ НТУ Юрій Шевчук – переможець міжнародного конкурсу «Будинок твоєї мрії. Архітектура та дизайн»
30.12.2021

Рік 2021-й, що вже ось-ось відійде у минуле, для ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» був насичений багатьма надзвичайно приємними подіями, здобутками і перемогами.

Навіть останній місяць порадував - четвертокурсник БКФКТБ НТУ, майбутній землевпорядник Юрій Шевчук став переможцем міжнародного конкурсу «Будинок твоєї мрії. Архітектура та дизайн», що відбувся 15 грудня на базі Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу.

Так, дисциплін, що стосуються безпосередньо проєктування будівель, студенти Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ на заняттях не вивчають. Але завдяки різноплановій гуртковій роботі, яка проводиться у нашому навчальному закладі, можна не лише поглибити знання з обраної спеціальності, а й спробувати свої сили в інших галузях.

От і гуртківець Юрій Шевчук, вивчаючи програмний комплекс AutoCAD, зацікавився тривимірним моделюванням. Керівник гуртка, талановитий і творчий викладач, спеціаліст вищої категорії, голова циклової (випускової) комісії спеціальних дисциплін спеціальності «Геодезія та землеустрій» Костянтин Іванишен запропонував йому виконати в AutoCAD роботи з планування приміщень та рельєфу території. Далі юнак займався підбором референсів (зразків дизайну) та переносом креслень з AutoCAD у середовище моделювання та візуалізації 3dsMax.

На конкурс студент подав у електронному вигляді роботи в номінаціях "Дизайн зовнішнього вигляду (екcтер'єр)", "Дизайн внутрішніх приміщень (інтер'єр)".

Загалом було 4 основних номінації, у кожній з яких у своїх вікових групах змагалися близько 100 учасників з навчальних закладів України, Польщі та Молдови.

Їхні проєкти оцінювало компетентне журі - викладачі Вінницького національного технічного університету, Тернопільського національного технічного університету, Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу, а також авторитетні науковці університетів Києва, Тернополя, Вінниці та Одеської академії будівництва та архітектури.

У підсумку студент БФКТБ НТУ Юрій Шевчук посів 1-ше місце в номінації «Дизайн внутрішніх приміщень (інтер'єр)» та 3-тє - в номінації "Дизайн зовнішнього вигляду (екcтер'єр)".

Вітаємо!