fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Честь представляти коледж на SERVICE MASTER JUNIOR 2022 UA вибороли найсильніші знаннями
17.02.2022

Через місяць, 16 березня, стартуватиме всеукраїнський конкурс SERVICE MASTER JUNIOR 2022 UA. Хто ж представлятиме ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» на цих спеціалізованих змаганнях професійної майстерності серед студентів та учнів закладів фахової передвищої і професійно-технічної освіти?

Відповідь дав відбірковий етап, проведений організаторами 16 лютого в режимі онлайн за допомогою міжнародної системи електронного навчання ELECTUDE. У кожному з 20 освітніх закладів учасники конкурсу (а це, загалом, 305 майбутніх автомеханіків) виборювали право увійти до складу команди, яка змагатиметься за першість на національному рівні.

У БФКТБ НТУ 18 студентів ІІІ та ІV курсів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» демонстрували свій рівень знань з таких тем, як «Інструмент», «Будова і робота автомобілів», «Електрообладнання і електричні системи керування двигуном», «Проведення діагностування автомобіля».

У підсумку до десятки кращих увійшли: Андрій Синиця, Роман Василенко, Дмитро Собко, Дмитро Свірідов - учасники Програми розвитку Академії Майстерності Тойота, а також Ілля Макарчук, Артем Доможирський, Петро Снятовський, Богдан Дейнеко, Андрій Потурнак, Максим Сірук.

З перших трьох найсильніших знаннями сформовано основний склад команди, яка представлятиме коледж на SERVICE MASTER JUNIOR 2022 UA. У «запасі» будуть двоє наступних за списком студентів.

Сподіваємося, що під керівництвом голови циклової (випускової) комісії спеціальності 275 «Транспортні технології», спеціаліста вищої категорії, викладача-методиста Володимира Дяченка майбутні автомеханіки належним чином підготуються до конкурсу і здобудуть яскраву перемогу.

Віримо у ваш успіх!