fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Озброюєм знаннями, вчимо перемагати! З БФКТБ в майбутнє варто крокувати!
18.04.2022

17 квітня у ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» відбувся випуск одразу двох груп слухачів курсів поглибленого вивчення математики та української мови, що працюють щосуботи й щонеділі на базі освітнього закладу. Майже чотири десятки дев'ятикласників зі шкіл Вінниччини та Хмельниччини отримали сертифікати-рекомендації для вступу у БФКТБ НТУ.

Майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків щиро привітав директор коледжу Йосип Кібітлевський. Він наголосив, що спеціальності, за якими навчаються студенти БФКТБ НТУ, є на сьогодні досить перспективними. Автомобільна, дорожньо-будівельна галузі потребують висококласних фахівців. І випускники коледжу, які наполегливо здобували знання, без проблем працевлаштовуються і будують успішну професійну кар'єру.

У закладі створені належні умови для проведення навчально-виховного процесу, в чому могли переконатися дев'ятикласники з батьками під час екскурсії коледжем.

Який би фах не обрали школярі: автомеханіка, дорожнього механіка, дорожнього будівельника, менеджера автомобільних перевезень, організатора дорожнього руху, землевпорядника-геодезиста – вони, подавши через два місяці документи для вступу у ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ», зроблять перший крок у своє успішне професійне майбутнє.


Більше світлин – на сторінці коледжу в соціальній мережі «Фейсбук».