fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Тиждень психології у коледжі
22.04.2022

З 18 по 22 квітня студенти ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» були учасниками низки цікавих заходів, проведених практичним психологом Ольгою Беляєвою в рамках Тижня психології.

Кожен день тематичного тижня мав свій девіз і, відповідно, свої завдання.

Скажімо, в середу потрібно було за допомогою малюнка відповісти на запитання: «Що дає силу мені?» (У чому моя сила?) та «Що дає силу Україні?» (У чому сила України?).

Активну участь у проєкті взяли студенти Юрій Левченко (2АМ-111), Даша Огороднік і Марія Соломончук (1ОП-30), Тетяна Кащенко та Юрій Грицьків (1ДБ-155), Яна Шпак та Альона Бойчук (3ОР-6), Андрій Крупський, Дар’я Ізеринська та Марина Балюк (1ДБ-156), Ольга Гончарук (2ОП-29).

Сьогодні ж, у п’ятницю, під девізом «Я + ТИ = МИ» студенти пройшли психологічні тести та дізналися про себе щось новеньке.

Також оголошено опцію «Лист психологу», яка буде активною і надалі. Студенти мають змогу звернутися до психолога із найрізноманітнішими запитаннями, побажаннями, проханням підказати, як вчинити в тій чи іншій ситуації, у будь-якому зручному для них месенджері за номером телефону 0971319136 та отримати відповідь на звернення.