fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​У добру путь, випускники-2022! Ви необхідні зраненій війною Україні!
25.06.2022

24 червня 2022 року…Чотири місяці, як рашисти розпочали повномасштабну війну проти незалежної України… Пекучий, невимовний біль від важких втрат… Величезна вдячність українським воїнам, які стали земними ангелами-охоронцями для усіх нас… Навічно запалені у серцях свічки пам'яті про полеглих за свободу Української держави Героїв та всіх співвітчизників, чиє життя забрала клята війна… І сонце Віри в Перемогу України, яке освітлює кожен наш крок, вчинок і думку…

Незгасної Віри у краще майбутнє, світлої Надії на здійснення найзаповітніших мрій і всеосяжної Любові до батьків, рідної землі зичили цього дня випускникам ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» під час урочистого зібрання, проведення якого стало ще однією сторінкою діяльності колективу БФКТБ у воєнний час.

Багато гарних рядків вписано в літопис закладу величезною натхненною, творчою працею відмінника освіти України, викладача-методиста, Почесного автотранспортника та Почесного дорожника України Йосипа Кібітлевського, який очолює коледж упродовж 22 років. Тож його щирі і теплі вітальні слова стали для випускників мудрою настановою на майбутнє.

З Божим благословенням, отриманим від отця Віталія - настоятеля парафії Всіх Cвятих Православної Церкви України, з напутніми словами, які від імені всіх викладачів-наставників висловила керівник групи ОП-27 Наталя Мацькова, розпочнуть юнаки і дівчата новий етап свого життя.У кожного в руках – диплом молодшого спеціаліста ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ», що підтверджує отримання якісних сучасних знань і міцних практичних вмінь. Інженери з безпеки руху, організатори перевезень, дорожні будівельники, землевпорядники-геодезисти – усі вони необхідні зраненій війною Україні.

У добру ж путь, випускники-2022! Хай якнайшвидше настане мир на українській благословенній землі, яку, впевнені, ваше покоління відбудує і зробить ще більш квітучою!

Переможемо! Все буде Україна!

Світлини можна переглянути на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.