fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Щоб Україну вміти гідно захищати
29.06.2022

«Захист України» - предмет не новий у закладах освіти. Та з початком російської агресії його значення у військово-патріотичному вихованні молоді значно зросло.

З метою закріплення знань, умінь і практичних навичок з початкової військової підготовки, отриманих студентами-першокурсниками ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» на заняттях з предмета «Захист України», було проведено навчально-польові збори.

Звертаючись до юнаків, директор БФКТБ НТУ Йосип Кібітлевський наголосив, що УКРАЇНА – МИРНА ДЕРЖАВА. Але ми повинні ВМІТИ ЗАХИЩАТИСЯ від підступного ворога.

Тож першокурсники сумлінно поглибили вміння з військової, тактичної, медичної підготовки, самозахисту, ще раз згадали, як потрібно поводитися з вибухонебезпечними предметами. Їхні наставники – викладач «Захисту України» Іван Гуменюк, керівник фізичного виховання Віктор Мацьков, викладач фізвиховання Олександр Олійник, а також інструктори громадської організації «Військово-патріотичного центру «Захист Вітчизни» Володимир Ільченко, Анатолій Лакомський, Олександр Пальонко, Віталій Романюк, студент медуніверситету, волонтер Станіслав Гнатовський з великою самовіддачею працювали з молоддю.

У підсумку найактивнішими і найвправнішими у виконанні всіх поставлених завдань були визнані студенти групи 1ДМ-102, які отримали в нагороду смачний торт. Ще один подарунок директор коледжу Йосип Кібітлевський з приємністю вручив першокурснику тієї ж групи Назару Раковському за досягнення високих результатів у навчально-польових зборах.

Світлини можна переглянути на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.